top of page
rainbow_horizontal.jpg

MAKING HISTORY

De traditie van het alom bekende Slingeland Festival aan de Slingelandse Plassen in Goudriaan gaat al bijna 40 jaar terug en het rijke boek wordt verder geschreven door nieuwe auteurs: ‘De mensen van Slingeland’. Halverwege de jaren '80 kwamen er voor het eerst christenen bij elkaar om Jezus 'te vieren'. Het roemruchte verhaal van het Festival van Slingeland is een rijke traditie geworden en niet meer weg te denken uit de prachtige natuur van de Alblasserwaard!


De mensen van Slingeland hebben de handen ineengeslagen om hun passie in te zetten en het festival naar nieuwe hoogten te brengen en te doen waar het voor bedoeld is: Jezus aanbidden!

‘De mensen van Slingeland’ geloven in genieten van het leven samen met Jezus. We geloven dat we geen compromis hoeven te zoeken in beleving, aanbidding en God dienen. ‘De mensen van Slingeland’ geven het beste van hun reis in het Koninkrijk van God om de bestaand en nieuwe generaties te verbinden en te dienen met respect voor hun eigen cultuur, beleving en opvatting. Samen genieten met elkaar van het prachtige Koninkrijk van God hier op aarde.

Slingeland Logo 2023.png

HAVING FUN!

Het Slingeland Festival kan niet zonder 'de mensen van Slingeland'. Deze mensen hebben samen een een rijk geschiedenisboek geschreven waar het aankomt op teamwork en op samen bouwen. Wij houden van deze traditie! Met de mensen van Slingeland maken we dingen mogelijk, samen maken we het fantastisch en samen schrijven we nieuwe geschiedenis en allemaal samen om onze Koning Jezus te eren!

Wil jij graag meeschrijven aan de geschiedenis van 'de mensen van Slingeland' dan ben jij van harte uitgenodigd om aan te sluiten en samen met ons mee te reizen in het verhaal van de de 'mensen van Slingeland'.

Medewerkers

Help je mee om de bezoekers de tijd van hun leven te bezorgen? We gaan er een te gek weekend van maken samen met iedereen die met ons de schouders eronder steekt!

WE CAN DO THIS!

Sponsoren

Wij kunnen deze gave kar alleen trekken met de hulp van sponsoren. Hiervoor hebben we mooie sponsorpakketten maar we kunnen ook enorm veel materialen gebruiken. 

TOGETHER WE CAN!

Gallery

ALMOST 40 YEARS OF HISTORY

bottom of page