top of page
rainbow_horizontal.jpg

GRAND FESTIVAL

logo-slingelandfestival.png

Wat kun je verwachten?

 

  • 3000m2 Festival terrein waarvan 1000m2 overdekt

  • Fantastische Line-Up

  • 3 Podia

  • Camping in het bos

  • Foodtrucks

  • Entertainment

  • Sprookjesachtige locatie aan het water

  • Kampvuur

Dit gaat heel gaaf worden!

De mensen van Slingeland dagen bezoekers uit zich voor te bereiden op een all-inclusive festival midden in de sprookjesachtige omgeving aan het water van de Slingelandse Plassen. Tussen de bomen en op het strand wordt een heerlijke ‘woodstock’ sfeer gecreëerd waar menig festivalliefhebber zijn hart kan ophalen. Bezoekers kunnen kiezen uit dag of avondkaarten of een heel weekend inclusief verblijf op het campingterrein. Ook zijn er in de omgeving genoeg voorzieningen om te verblijven in vakantiehuisjes of B&B. 
Meerdere grote namen, waaronder uit Amerika, Engeland en Nederland, verbinden zich aan ‘De mensen van Slingeland’ en staan klaar één van de drie podia te beklimmen. De Line-Up wordt gemêleerd samengesteld zodat er voor iedereen wel een stijl te vinden is die aanspreekt. Daarnaast zijn er op diverse momenten inspirerende seminars en uitdagende teachings te volgen. 


Op het Relaxterrein heb je de ruimte om samen te zijn met de mensen van Slingeland en te genieten van heerlijk eten en drinken. Er is heerlijke live-achtergrond muziek en tussen de uitgelichte natuur waan je je in het paradijs van het leven.


De zondag, de dag van de afsluiting van het festival zal in het teken staan van het gezin. Deze dag is gratis te bezoeken en zeer toegankelijk gemaakt voor alle leeftijden. 
Reis mee met de ‘Mensen van Slingeland’ om het verhaal verder te schrijven, het verhaal van Festival Slingeland!

Heel weekend!

Je kunt het hele weekend blijven! Er wordt een mini camping gerealiseerd en in de nabije omgeving bestaat de mogelijkheid tot het huren van een vakantiehuisje. We organiseren een uitgebreid programma vol met toffe acts en geweldige worship. Samen gaan we een feestje bouwen!

Maar ook als je maar één avond of dagdeel wil komen dan is dat ook mogelijk met een dagticket.

Het Festival Terrein

De Slingelandse Plassen bieden een sprookjesachtig decor tussen de bomen en aan het water. Ingredienten voor een heerlijk zomers weekend. We bouwen 3 podia. Main Stage, Beach Stage en Worship stage. In het Programma kun je precies zien waar jou favoriete band optreed. Je kunt ook gewoon lekker heen en weer lopen en alles meemaken. Daarnaast zijn er diverse lekkere foodtrucks waar je divers eten kan bestellen. 

Samen vieren we een feestje!

De atmosfeer ademt het Koninkrijk van God. Samen aanbidden we Koning Jezus waardoor op die plek de hemel eventjes de aarde raakt! Samen verblijven we in die heerlijke hemelse sferen van ontzag, plezier en liefde.

Gallery
bottom of page